Kampenhout3[1]

Jaarprogramma

DF_banner_Nieuwsbrief2019-20_geen_logo

Davidsfonds Zomerzoektocht 2017
Van zaterdag 3 juni tot en met zondag 17 september organiseert het Davidsfonds zijn 31ste Zomerzoektocht in Lier en omstreken plaats. Alle informatie en arrangementen vindt u terug in de folder die u onderaan deze pagina kunt downloaden.NIEUW in 2017: de fiets-gps
We kunnen alvast een nieuwigheid aankondigen: vanaf dit jaar kunt u het fietsparcours van de gezinszoektocht en van de klassieke zoektocht downloaden op uw fiets-gps.

Brochure zoektocht 2017

shutterstock_345897803
shutterstock_120845941
shutterstock_496994875

Deelnemen kan natuurlijk op eigen houtje, dagelijks tot 17 september. Maar Davidsfonds Kampenhout doet het graag in groep. Het versterkt het vrolijk vermaak onderweg en zeker na afloop in een eethuis ergens te velde.

We opteerden voor zaterdag 19 augustus.

Wat doet u als u wil deelnemen?

U meldt zich tijdig (tegen eind juli) bij bestuurslid Pol Hessels (davidsfonds@kampenhout.be) en betaalt het deelnemingsgeld (€ 30 of € 15 voor leden, houders van een Davidsfonds-cultuurkaart) vooraf, op rekening
BE77 4384 1223 3142 van Df Kampenhout.

Daarvoor ontvangt u tijdig een deelnemingspakket (Het pakket bevat een deelnemingsbrochure met de parcoursbeschrijving en de vragen, plus een gloednieuwe streekgids over Lier en het Pallieterland ter waarde van € 17,50.) Alle verdere informatie vindt u in de Brochure zoektocht 2017  
(Ook de ‘individuelen’ verzoeken we vriendelijk via Davidsfonds Kampenhout in te tekenen. Dat is in het belang van de afdelingskas.)

En dan? Dan bent u zaterdag 19 augustus op de afspraak. De trefplaats en het startuur verneemt u (met nuttige parkeerinfo) bij de aanmelding.

We vermelden nog graag, dat ook dit jaar een (knooppunten)fietsroute (ca. 30 km) de peddelaars langs licht glooiende, landelijke, vaak autovrije wegen naar de diverse bestemmingen leidt.

Nog dit. Beschikt u tijdens de zoektocht graag over werkkopieŰn van de ge´llustreerde vragenlijst (
kostprijs € 3,00), dan meldt u dat bij de inschrijving.

En dit. Naast het gewone zomerzoeken loopt ook een gezinszoektocht, met vrolijke doevragen, leuke foto-opdrachten en ludieke spelletjes, geheel gericht op (kleine) kinderen, die met hun ouders prettig aan de slag gaan. Dit gezinszoeken is echter niet (langer) te combineren met de klassieke zoektocht. Belangstellende gezinnen kunnen ook via Davidsfonds Kampenhout intekenen voor dit familiaal zomerzoeken.